„La umbra Crucii Tale” e lumina!

Duminică, 1 aprilie, începând cu ora 17, la Catedrala Episcopală din Caransebeș, se va desfășura concertul prepascal intitulat sugestiv "La umbra Crucii Tale"

Duminică, 1 aprilie, când se sărbătorește Intrarea Domnului în Ierusalim, Episcopia Caransebeșului vă invită ca, printr-un buchet de pricesne și cu pocăință, să întâmpinați în suflete pe Domnul Iisus Hristos și să îl însoțiți pe drumul spre Golgota, luând parte la jertfa pe care Fiul lui Dumnezeu a făcut-o pentru oameni, spre mântuirea lor, și odihnindu-vă de patimi și de păcate la umbra Crucii Sale.

"La umbra Crucii Tale" este numele concertului prepascal la care sunteți invitați să participați duminică, începând cu ora 17, la Catedrala Episcopală "Învierea Domnului" și "Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul" din Caransebeș. Concertul va fi susținut de Corul Seminarului Teologic "Episcop Ioan Popasu" din Caransebeș, Corul Catedralei Episcopale din Caransebeș și Grupul "Ethos" al Episcopiei Caransebeșului. Manifestarea se va bucura de prezența Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

Cu nădejdea că la sfârșitul drumului vom primi Lumina sfântă a Învierii, să însoțim și noi pe Mântuitorul Hristos, în Săptămâna Mare, pe calea spre Golgota și să răstignim păcatele noastre și omul cel vechi, îmbrăcând veșmântul dumnezeiesc al mântuirii!


Autor: Roxana Novacovici