„La umbra Crucii Tale” cu cântare și pocăință

Duminică, 25 martie, începând cu ora 17, la Biserica "Schimbarea la Față" din Govândari, Reșița, se va desfășura concertul prepascal intitulat sugestiv "La umbra Crucii Tale"

În Duminica a 5-a din Postul Mare, duminică în care prăznuim Buna Vestire, Episcopia Caransebeșului vă invită să vă îndreptați pașii inimii, prin participarea la un concert prepascal, la umbra Crucii lui Hristos și să priviți motivul pentru care vestea dată de Arhanghelul Gavriil Sfintei Fecioare Maria este, pentru creștini, Buna Vestire: Crucea, ca simbol al dragostei adevărate, prin care Fiul lui Dumnezeu a împăcat Cerul cu pământul!

"La umbra Crucii Tale" este numele concertului prepascal la care sunteți invitați să participați duminică, 25 martie, începând cu ora 17, la Biserica "Schimbarea la Față" din Govândari, Reșița. Concertul va fi susținut de Corul Seminarului Teologic "Episcop Ioan Popasu" din Caransebeș, Corul Catedralei Episcopale din Caransebeș și Grupul "Ethos" al Episcopiei Caransebeșului. Manifestarea se va bucura de prezența Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

"La umbra Crucii Tale este pacea și odihna, nădejdea, mângâierea, dreptatea și lumina". Să îngenunchem cu toții la umbra Crucii lui Hristos, lăsând ca, prin pricesnele pe care coriștii le interpretează, să pătrundă în sufletele noastre bucuria mântuirii și harul de a fi copiii lui Dumnezeu!


Autor: Roxana Novacovici