„Dă-te la o carte” cu scriitorul Radu Paraschivescu

Astăzi, 20 octombrie 2017, scriitorul Radu Paraschivescu, dă întâlnire tuturor bibliofililor la demisolul Catedralei Episcopale "Învierea Domnului" și "Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul" din Caransebeș 

Curiozitate, pasiune de lectură, descoperirea și împărtășirea unor noi idei despre cărți și despre lume în general - acestea ar fi doar câteva dintre ingredientele necesare pentru un eveniment cultural de succes cu scriitorul Radu Paraschivescu, un eveniment cu și despre carte, ce va avea loc astăzi, 20 octombrie, începând cu ora 18.00, la demisolul Catedralei Episcopale din Caransebeș.

Radu Paraschivescu s-a născut în 14 august 1960, în București, și a absolvit cursurile Facultății de Filologie din București, secția engleză-franceză. De-a lungul timpului, s-a afirmat ca prozator, traducător, jurnalist și redactor de carte. Printre scrierile sale se numără "Efemeriada", "Balul fantomelor", "Am fost cândva femeie de onoare", "România în 7 gesturi", "Aștept să crăpi". În prezent, este realizatorul a două emisiuni dedicate culturii, "Dă-te la o carte" și "Pastila de limbă".


Acest eveniment invită doritorii la o prezentare de carte și o discuție cu scriitorul și realizatorul Radu Paraschivescu în scopul descoperirii unei altfel de lecturi și unor noi perspective asupra cărții și asupra lumii înconjurătoare, în lumina culturii.


Evenimentul este organizat de Colegiul Național "C.D.Loga", Centrul de voluntariat "Alexandra Florea" al Episcopiei Caransebeșului și Facultatea de Teologie din Caransebeș prin Cercul de lectură "Fărâmituri de lectură cu ceai".

Autor: Roxana Novacovici 

Sursa: episcopiacaransebesului.ro