„Hrană pentru minte, suflet și viață”

Asociația Tinerilor Ortodcși din Banatul de Munte organizează vineri, 16 februarie, începând cu ora 16:00 - Conferința cu tema "Hrană pentru minte, suflet și viață", susținută de dr. Lavinia Bratu

Evenimentul va avea loc la Sala Lira a Liceului de Arte "Sabin Păuța" din Reșița și se adresează tuturor doritorilor, indiferent de vârstă. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Evenimentul se dorește a fi o întâlnire de suflet pentru cei care doresc să trăiască frumos - la propriu și la figurat - dar și o ocazie excelentă de a afla lucruri noi despre un stil de viață sănătos de la o persoană care și-a dedicat viața spre a sluji celorlalți prin iubire...

"Tineri de toate vârstele" și nu numai, sunt așteptați să cunoască o persoană cu totul specială, de la care vor avea multe lucruri de învățat..!

Lavinia Melania Bratu - dr. biolog, psiholog, formator și speaker motivațional "Stil de viață sănătos și echilibrat." Editor, autor a două cărți: Dietetica - o nouă filosofie de viață - Despre schimbare, simplitatea, sănătate - vol. 1 și Hrană pentru minte, suflet și viață - vol.2. În mijlocul oamenilor, mereu înconjurată de copii și părinți, parcurge întreaga sa activitate cu credință și nădejde în bine. "Misiunea mea personală? Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ", mărturisește doamna dr. Lavinia.

Autor: Departamentul de Tineret